Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

JADŁOSPIS 25-29.03.2019

włącz .

PONIEDZIAŁEK  25.03.

ŚNIADANKO

PIECZYWO PSZENNE Z MASŁEM I MIODEM ORAZ GRAHAM Z MASŁEM, RZODKIEWKĄ, ŻÓŁTYM SEREM, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM

OBIADEK
ZUPA (KREM) BROKUŁOWY Z GRZANKAMI, PULPECIKI Z MIĘSA MIESZANEGO, W SOSIE KOPERKOWYM, ZIEMNIAKI, BURACZKI,
WODA PRZEGOTOWANA Z MIĘTĄ

PODWIECZOREK
KISIEL JABŁKOWO-KIWI Z/LUB SOSEM WANILO-JOGURTOWYM, PIECZYWO GRAHAM Z MASŁEM, RZODKIEWKĄ,
HERBATA Z CYTRYNĄ

WTOREK  26.03.

ŚNIADANKO

PIECZYWO RAZOWE Z MASŁEM, HUMUSEM Z CIECIERZYCY, POMIDORÓW SUSZONYCH W OLIWCE, SAŁATĄ,
KAWA ZBOŻOWA Z/LUB MLEKIEM

OBIADEK

ZUPA OGÓRKOWA ZABIELANA Z MIĘSEM, PALECZKI PIECZONE Z KURCZAKA W SOSIE WŁASNYM, RYŻ, WARZYWA GOTOWANE MIX Z MASEŁKIEM,
WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ I IMBIREM

PODWIECZOREK
WAFLE RYŻOWE, JABŁKO, PIECZYWO RAZOWE Z SAŁATĄ LODOWĄ, KAWA ZBOŻOWA Z/LUB MLEKIEM

ŚRODA  27.03.

ŚNIADANKO

PIECZYWO PSZENNO- ŻYTNIE I RAZOWE Z MASŁEM PIETRUSZKOWYM, POMIDOREM, PAPRYKA CZERWONA, HERBATA Z MIĘTY

OBIADEK
ZUPA –KREM SELEROWY Z GRZANKAMI Z CHLEBA MIESZANEGO NA WYWARZE WARZYWNYM, PIECZEŃ RZYMSKA DUSZONA, ZIEMNIAKI, SOS, SAŁATKA Z KISZONEGO OGÓRKA,
WODA PRZEGOTOWANA Z MELISĄ

PODWIECZOREK
BUDYŃ ŚMIETANKOWY Z/LUB SOKIEM MALINOWYM, JABŁKO, PIECZYWO RAZOWE Z MASŁEM, PAPRYKĄ, , HERBATA Z CYTRYNĄ

CZWARTEK  28.03.

ŚNIADANKO

PIECZYWO PSZENNO -ŻYTNIE I GRAHAM Z MASŁEM, POLĘDWICĄ SOPOCKĄ, PAPRYKĄ, POMIDOREM, SAŁATĄ LODOWĄ,
Dzieci komponują kanapki samodzielnie.
HERBATA Z MELISĄ

OBIADEK
ZUPA FASOLOWA Z FASOLKI DROBNO ZIARNISTEJ, KOTLET Z PIERSI KURCZAKA, ZIEMNIAKI (PANIERKA WIELOZBOŻOWA), SURÓWKA Z MARCHWI Z JABŁKIEM,
WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ I IMBIREM

PODWIECZOREK
BABKA KAKAOWA Z POWIDŁAMI JABŁKO, PIECZYWO RAZOWE Z MASŁEM, SAŁATĄ, HERBATA Z CYTRYNĄ I IMBIREM

PIĄTEK  29.03.

ŚNIADANKO

PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE I RAZOWE Z MASŁEM, PASTĄ RYBNĄ ZE SZCZYPIORKIEM, TWARÓG, PAPRYKA CZERWONA,
HERBATA ROOIBOS

OBIADEK
ZUPA WIELOWARZYWNA, PIEROGI RUSKIE Z MASŁEM I CEBULKĄ, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY,
WODA PRZEGOTOWANA Z MIĘTĄ

PODWIECZOREK
BUŁKA WIELOZBOŻOWA Z MASŁEM, PAPRYKA CZERWONA, JABŁKO, KAWA ZBOŻOWA Z/LUB MLEKIEM

Facebook

CPT certification
CPT certificationCPT certificationCPT certification