Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

JADŁOSPIS 19-23.2018

włącz .

PONIEDZIAŁEK 19.02.

ŚNIADANKO

PIECZYWO MIESZANE I RAZOWE Z MASŁEM, SAŁATĄ LODOWĄ, POMIDOREM I PASZTETEM I OGÓRKIEM KISZONYM, PASTĄ JAJECZNĄ,
HERBATA Z MIĘTĄ

OBIADEK

ZUPA KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY, GULASZ WIEPRZOWY Z MIĘSA SZYNKI W SOSIE PIECZENIOWYM, KASZA JĘCZMIENNA, SURÓWKA Z MODREJ KAPUSTY,
WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ I IMBIREM

PODWIECZOREK

MUS JABŁKOWY, GRUSZKA, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM

WTOREK 20.02.

ŚNIADANKO

PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE I GRAHAM Z MASŁEM, PASTĄ JAJECZNĄ ZE SZCZYPIOSKIEM, POMIDOREM, SAŁATĄ, PAPRYKĄ CZERWONĄ, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM,

OBIADEK

ZUPA RYŻOWA Z WARZYWAMI I KOPREM NA ROSOLE, KOTLET MIELONY, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ,
WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ I IMBIREM

PODWIECZOREK

PŁATKI RYŻOWE, JABŁKO, HERBATA Z MELISĄ

ŚRODA 21.02.

ŚNIADANKO

PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE, GRAHAM Z MASŁEM, DŻEMEM TRUSKAWKOWYM, OGÓRKIEM, POMIDOREM, PAPRYKĄ CZERWONĄ, HERBATA Z MIĘTĄ

OBIADEK

ZUPA –BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY Z MAKARONEM Z MĄKI SEMOLINOWEJ, PIECZEŃ ZE SCHABU, ZIEMNIAKI, WARZYWA GOTOWANE,
WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ

PODWIECZOREK

JOGURT NATURALNY Z/LUB SUSZONĄ ŻURAWINĄ,
HERBATA Z CYTRYNĄ

CZWARTEK 22.02.

ŚNIADANKO

PIECZYWO PSZENNO- ŻYTNIE I GRAHAM Z MASŁEM PIETRUSZKOWYM, POLĘDWICĄ SOPOCKĄ, SAŁATĄ LODOWĄ, RZODKIEWKĄ, JAJKO,
HERBATA Z MIĘTĄ
ŚNIADANKO DZIECI KOMPONUJĄ SAMODZIELNIE

OBIADEK
ZUPA – KREM Z GROCHU Z GRZANKAMI, KLUSECZKI SZAGÓWKI W SOSIE MEKSYKAŃSKIM, JABŁKO,
WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ I IMBIREM

PODWIECZOREK

CIASTO JOGURTOWE, JABŁKO, GRUSZKA,
KAKAO LUB HERBATA ROOIBOS

PIĄTEK 23.02.

ŚNIADANKO

PIECZYWO PSZENNO-ŻYTNIE I RAZOWE Z MASŁEM, POWIDŁAMI, TWAROŻKIEM Z OGÓRKIEM I KOSTECZKĄ PAPRKOWĄ, SAŁATĄ LODOWĄ,
HERBATA Z MIĘTY Z IMBIREM I CYRTYNĄ

OBIADEK

ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM DROBNYM Z MĄKI SEMOLINOWEJ, FILET RYBNY Z MINTAJA, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY Z DODATKIEM JABŁKA I PAPRYKI KONSERWOWEJ,
WODA PRZEGOTOWANA Z CYTRYNĄ I IMBIREM

PODWIECZOREK

ROGAL Z MASŁEM, JABŁKO, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM

Facebook

CPT certification
CPT certificationCPT certificationCPT certification